Здивуйте свою сім’ю новим супом на обід

Спробуйте приготувати і ви!
- картопля – 600 г
- білі гриби (свіжі або заморожені) – 400 г
- ріпчаста цибуля – 250 г
- масло вершкове – 50 г
- пшеничне борошно – 2 ст. л.
- часник – 2-3 зубчики
- вершки 20% – 200 мл
- майоран – 1 ч. л.
- кмин – 1/2 ч. л.
- овочевий / курячий бульйон або вода – 1,3 л
- сіль, чорний мелений перець – на смак
Цибулю почистити і нарізати невеликими кубиками. В каструлі, де буде варитися суп, розтопити вершкове масло, додати цибулю і на невеликому вогні, помішуючи, смажити 8-10 хвилин до прозорого стану.
Після цього до цибулі додати сушений майоран і кмин, який попередньо слід перетерти у ступці. Все перемішати і смажити ще 2 хвилини.
До цибулі додати борошно і, весь час помішуючи, смажити до золотистого кольору. У разі потреби, можна додати ще трошки вершкового масла або соняшникової рафінованої олії.
Додати гарячий бульйон чи воду, ретельно перемішати і довести до кипіння. Додати картоплю, порізану невеликими кубиками і варити 5 хвилин.
Далі додати гриби, порізані довільними шматками. Посолити, поперчити і варити 20 хвилин. Потім додаємо подрібнений і вершки.
Суп «Брамборачка» готовий.
Смачного!
Фото – з мережі